logo-nettside1

Vi trenger deg

Tekst skrevet av Maren Ørn for Ringrever

OK Vedøy har nok å gjøre. Faktisk så mye at de har måttet si nei til oppdrag. Nå trenger de flere malere, gulvleggere, flisleggere og en prosjektleder med på laget.

Odd Kåre Vedøy startet firmaet i 2014, og siden har det bare blitt mer og mer forespørsler. Sandnesfirmaet har 22 ansatte, som dekker hele Rogaland fra Finnøy til Egersund. Jorunn Merete Vedøy Ramsdal (øverste bilde) er daglig leder i brorens firma, og er opptatt av at de ansatte skal gå på jobb med glede.

– Da jeg jobbet i Securitas hadde vi tre “tyttebær” med verdier som vi jobbet etter. Dette ønsker jeg også for OK Vedøy, og verdiene våre er glede, kvalitet og trygghet, forteller Ramsdal.

Glede

Hos OK Vedøy har de et godt og vennskapelig miljø, som inkluderer og legger til rette for den ansatte.

– Vi er fleksible i forhold til individuelle behov, fordi vi er opptatt av at alle skal ha det godt. Det er viktig for oss at de ansatte blir involvert, inkludert og lyttet til. Vi er avhengige av hverandre for å skaffe godt resultat og levere god kvalitet, mener Ramsdal.

Kvalitet

OK Vedøy har en stabil gjeng med flinke og dyktige malere, en super gulvlegger og kjekke flisleggere. Flere av dem har vært med siden oppstart. De får stadig flere oppdrag fordi de er kjent for god kvalitet, kan tilby konkurransedyktige priser og ordner raskt opp hvis de skulle være uheldige.

– Både kunder og ansatte skal være fornøyde. Våre ansatte skal være stolte av det resultatet de leverer, sier Ramsdal.

Trygghet

Bedriften kan tilby en trygg arbeidsplass, fordi de har mer enn nok arbeid men også fordi de ser og løfter de som har ambisjoner. Samtidig skal kundene være trygge på resultatet.

– Prosjektleder inkluderer de ansatte i prosjektet før oppstart, slik at de blir inkludert i hele prosessen og er trygge på det de skal gjøre. Vi jobber med å skape en god arbeidskultur hvor man ikke skal være redd for å stille spørsmål. De som har ambisjoner skal få mulighet til å jobbe selvstendig, ta ansvar og kunne jobbe seg opp i firmaet for å bli Bas eller formann, sier Ramsdal.

Gjensidig respekt

Mangfold er viktig for OK Vedøy. Her jobber både menn og kvinner fra blant annet Norge, England og Polen side om side.

– Uavhengig av din stilling respekterer vi hverandre. Vår måte å samarbeide på er preget av ærlighet, gjensidig tillit og åpenhet for nye ting og ideer. Fordi vi er åpne for markedsbehov, moderniserer og utvider vi vårt tilbud hele tiden. Vi legger stor vekt på å levere tjenester av høy kvalitet, og tilpasser derfor tjenestene våre til nye markedskrav, forteller prosjektleder Robert Nieckula.

Share this post