logo-nettside1
Skjermbilde 2019-05-02 kl. 23.45.27

Sandnes, Hove Gård

Hove Gård – Jadarhus oppdragsgiver

Nils Arne (Reporter)  har filmet malere og fliselegger underveis. Og denne filmen er siste filmen som viser sluttresultatet. Nils A og Gudvin Nedrebø ser på jobben og forteller hvordan de jobber. Vi tuller litt med en sånn Tid for hjem “look alike”. Litt humør må vi jo ha.

Dette har vær en kjekk og interessant jobb i ett kjempestort prosjekt for Jadarhus. For et flott område for familier med barn. Barna dine er litt skjermet, og for mor og far gjør det nye veinettet det enklere å komme seg til jobb.

Kun 1 igjen

I Skrivende stund så er det kun ett hus igjen som er ledig – KLIKK HER så kommer du direkte til prosjektet.

På Hove Gård bygger Jadarhus drømmeboliger for små og litt større familier. Rett utfor døren er det fritt fram for lek og liv året rundt, takket være herlige uteområder både på egen eiendom, feltets fellesarealer og de omkringliggende fritidsområdene.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email